Over Ons

Ik ben Serena Wennekes en een diplomeerde instructrice die zich elk jaar laat bijscholen en al meer dan 20 jaar ervaring in de paardenwereld.

Al vele paarden en pony’s zadelmak gemaakt en verder door getraind, maar ook getraumatiseerde paarden en mensen help ik van hun trauma’s af.

Met de lieve eigen gefokte paarden en pony’s worden mooie veulens elk jaar geboren, deze worden opgeleid. Ook worden ze ingezet bij kleine groepslesjes, ook de stichting in Montfoort/Oudewater met kinderen met ADHD en AUTISME komen een paar keer per jaar, alleen met de corona hebben we het helaas moeten overslaan. Maar dit jaar weer lekker aan de slag. Ook volwassenen met een beperking hebben hier veel geleerd en zijn nog steeds niet uitgeleerd bij ons.

Daarbij geef ik ook diverse privélessen om mensen van hun trauma’s af te helpen die ze hebben gekregen met paarden, of na een val van een paard. Maar ook mensen die verder willen leren en samen met eigen paard verder willen groeien, hetzij recreatief hetzij wedstrijd gericht. Ik kom uiteraard ook op locatie. Iedereen is uniek zowel mens als dier en dat is dus ook met de training belangrijk, en de training wordt afgestemd op jullie als team. Dus er is van te voren geen passende training traject.

Wij staan voor doe gewoon dan doe je gek genoeg, iedereen is welkom en hou je naaldhakken thuis. Dan kan je lekker komen genieten van de natuur en de paarden.

FIND US

Adres
Willeskop 77

3417 MC Montfoort

info@stalhapelo.nl

fokkerijvanmontfoort@hotmail.com

bellen of whatsapp 0639105337

Openingstijden

alleen op afspraak omdat we voor onze veulens en drachtige merries ook rust willen.

maandag-vrijdag: 9:00-22:00 uur
Zaterdag en zondag: 10:00-21:00 uur

ABOUT THIS SITE

We zijn een fokkerij en doen dit met veel plezier, de paarden staan voorop. Werken elke dag aan verbeteringen voor de paarden en pony’s, zodat het welzijn van paarden altijd voorop staat. We hebben elk jaar veulens en leiden deze op. Bekijk de verschillende pagina’s en kom meer over ons te weten, de foto’s in fotogallery zijn gemaakt door Fien van Vooren

We zijn ook te volgen op instagram en facebook.

insta @stal_hapelo

https://www.instagram.com/stal_hapelo/