Te koop: diverse

Deze mooie hengst is VERKOCHT. O.a. Ronaldo 3 jarige, deze is heel makkelijk in omgang vind aandacht leuk en wil graag leren nieuwe dingen is hij niet bang voor en volgt de Ruiter, begeleider mits je hem met respect behandeld dan doet hij alles voor je hij is halstermak, lief bij hoefsmid etc, ook vind hij kinderen leuk en is sociaal naar soortgenoten.

De Welsh A halster mak, vind mennen helemaal geweldig is gek op De bossen en op wandelen, houdt van vrijheids dressuur. Onder het zadel is iets haar ding, we verkopen haar omdat we hier net echt in de buurt van bos buiten wonen en moeten dus altijd met trailer Weg.

we hebben daardoor niet veel tijd voor haar die ze wel. Verdient ze is een goede moeder en heeft zoals je op de foto kan zien een mooie grote dochter gekregen. Ze is. Sociaal met soortgenoten ze kan makkelijk 24/7 buiten zijn mits ze een beetje beschutting heeft. Op de andere fotos ziet u haar kleinkind. Haar goede mooie bewegingen geeft ze door aan alle generaties is met volledige stamboom.

lief met hoeven,

heeft geen gebreken

voor meer info stuur een mailtje of neem contact op via Whatsapp

Bovenstaande zie je een leuke spontane haflinger, deze is allround sportgefokt. Geboren mei 2012 en we zoeken voor hem een gouden huisje. Hij is dressuur matig bereden en houdt ook van een sprongetje. Is geschikt voor een ervaren ruiter. Beginnende ruiter moet sterk in de schoenen staan aangezien hij heel voorwaarts en gezien zijn bouw mooie kleine voltes kan lopen. Zou zeer geschikt zijn voor de sport allround. Maar ook voor iemand die bosrijke omgeving woont, zijn rustig opzoek zoeken echt een gouden huisje voor onze kanjer. Binnenkort ook een YouTube filmpje hou deze in de gaten of via whatsapp op te vragen.

voor meer info kunt u contact opnemen. via het contactformulier. Of via whatsapp 0639105337