Te koop: diverse

We hebben een aantal te koop. O.a. Ronaldo 3 jarige, deze is heel makkelijk in omgang vind aandacht leuk en wil graag leren nieuwe dingen is hij niet bang voor en volgt de Ruiter, begeleider mits je hem met respect behandeld dan doet hij alles voor je hij is halstermak, lief bij hoefsmid etc, ook vind hij kinderen leuk en is sociaal naar soortgenoten.

De Welsh A halster mak, vind mennen helemaal geweldig is gek op De bossen en op wandelen, houdt van vrijheids dressuur. Onder het zadel is iets haar ding, we verkopen haar omdat we hier net echt in de buurt van bos buiten wonen en moeten dus altijd met trailer Weg.

we hebben daardoor niet veel tijd voor haar die ze wel. Verdient ze is een goede moeder en heeft zoals je op de foto kan zien een mooie grote dochter gekregen. Ze is. Sociaal met soortgenoten ze kan makkelijk 24/7 buiten zijn mits ze een beetje beschutting heeft. Op de andere fotos ziet u haar kleinkind. Haar goede mooie bewegingen geeft ze door aan alle generaties is met volledige stamboom.

lief met hoeven,

heeft geen gebreken

voor meer info stuur een mailtje of neem contact op via Whatsapp

Wat een knapperd

We hebben elk jaar meerdere veulens deze zijn halstermak en worden aan de hand van leeftijd getraind. de 3+ paarden en pony’s worden eerst zadelmak gemaakt en uiteraard daarna bereden tot lief paard ieder paard is uniek en heeft zijn kwaliteiten aan de hand daarvan trainen we het paard/pony. dus recreatief, dressuur, springen of alleround, en niet te vergeten mennen.

voor meer info kunt u contact opnemen. via het contactformulier.