Workshops en Cursussen

Liz op Sereentje

We organiseren diverse workshops, voor kleine prive groepen, maar ook voor grote groepen.

Hierbij staat de natuur en de paardenfokkerij centraal.
voor meer info en prijzen kunt u mailen, We vragen niet de hoofdprijs, vragen staat vrij, al zou u alleen willen kennis maken is ook mogelijk.

Ook worden er clinics voor bedrijven gegeven.

Het bij jezelf bewust stil staan, in het bedrijfsleven loop je soms tegen je dingen aan en loop je vast met jezelf. Dus we beginnen met kijken naar jezelf en dan het jezelf verbeteren, hoe sta je tegen over jezelf?

Werknemers hoe kom je over of hoe kom je tegen je collega s over. Prijzen voor bedrijven liggen relatief laag vanaf €25,- per persoon. Zowel zelfbewustzijn, vanaf te grond tot aan rijden. Vraag vooral naar de mogelijkheden

Ook als therapie met paarden is veel van betekenis voor je eigen bewust zijn en je eigen zelfvertrouwen. Door de jarelange ervaring is dit voor mij heel fijn werken met mensen en dieren, en u als mens help ik hierdoor heen door dit proces, de sessies zijn heel intensief maar wel heel waardevol.

Hoe sta je in het leven? Je wordt er tijdens deze sessie heel bewust van en het zal je helpen beter in de wereld te staan. Of beter te communiceren met je collega’s etc.

Wegens privatie van de klanten hebben we hier geen voorbeeld video’s of foto’s van.

Ben je al nieuwsgierig neem dan gauw contact op via onderstaande mail adres of via het contactformulier.

FIND US

Adres
Willeskop 77

3417 MC Montfoort

info@stalhapelo.nl

fokkerijvanmontfoort@hotmail.com

bellen of whatsapp 0639105337

Openingstijden

alleen op afspraak omdat we voor onze veulens en drachtige merries ook rust willen.

maandag-vrijdag: 9:00-22:00 uur
Zaterdag en zondag: 10:00-21:00 uur

ABOUT THIS SITE

We zijn een fokkerij en doen dit met veel plezier, de paarden staan voorop. Werken elke dag aan verbeteringen voor de paarden en pony’s, zodat het welzijn van paarden altijd voorop staat. We hebben elk jaar veulens en leiden deze op. Bekijk de verschillende pagina’s en kom meer over ons te weten, de foto’s in fotogallery zijn gemaakt door Fien van Vooren

We zijn ook te volgen op instagram en facebook.

insta @stal_hapelo

https://www.instagram.com/stal_hapelo/